maanantai 17. lokakuuta 2011

Ekan päivän sulattelua

Nyt on hieman sulateltu aamun oppimisia, ja varmaan jotain oikeasti tuli opittuakin. Toivottavasti huomenna saadaan lisää tietoa ja uusia asioita käytyä läpi, kun ei noita itse osaa lähteä etsiskelemään, ja toisaalta tuo 4 tuntia menee hurjan nopeaan.

5 kommenttia:

  1. Ajan suhteen olet kyllä täysin oikeassa. Hieman ehkä joutuu kritisoimaan tämän pivän ajankäyttöä.
    Näin suuressa ryhmässä tulisi mielestäni yhdenmukaistaa linkit, joten olisi saatu organisoitua linkitys paremmin. Tai teknisesti järjestää tuo linkitys niin ettei jokaista osoitetta tarvitse metsästää. Jätän loppullisen päätöksen teknisesti fiksummille.

    VastaaPoista
  2. Neljä tuntia menee erittäin hitaasti jos pitää aloittaa työpäivä 0630.. Tässä nukkumaan pitäisi jo kohta mennä vaikka normisti jossain kolmen aikoihin vasta. o.O

    @Kim
    Blogien nimet olisi alunperin kannattanut tehdä omalla nimellä, joka olisi helpottanut kokonaisuutta.

    VastaaPoista
  3. Otamme tästä opiksi. Linkityksissä on aina omat haasteensa. Tekeepä niin tai näin, voi tapahtua miltei mitä tahansa. Huonomminkin olisi voinut mennä.

    VastaaPoista
  4. Totta, että huonomminkin olisi voinut mennä :). Neljä tuntia menee kyllä siivillä :)

    VastaaPoista
  5. Minuakin harmittaa eilinen ajan tuhlaantuminen osoitteiden järjestelyyn. Kurssin aihe on niin mielenkiintoinen, että täällähän istuisi mielellään useammankin päivän uutta opiskelemassa.

    VastaaPoista