keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Syksy ja ankeus - onko pakko!?!

Jaahas enää yksi intensiiviviikon kurssipäivä jäljellä, on kyllä aika väsynyt olo.
Onneksi tuossa on tuo piiitkä viikonloppu vielä ennen seuraavan jakson alkua.
Huomaan väsyväni valonvähenemisen myötä, nyt jo on lähes pimeää kun illaksi lähtee kouluun. Onko kenelläkään kokemuksia kirkasvalolampuista? Jotain valoisuutta olisi elämään saatava...
Mitenkäs te muut selviätte näistä pimeistä syyspäivistä?

3 kommenttia:

  1. Parilla tutullani on kirkasvalolomppa, ja ainakin heidän mielestään se todella toimii! Lampun äärellä kannattaa kuulemma istua ainakin tunti päivässä niin sen pitäisi jo piristää. Pitänee kokeilla:)

    VastaaPoista
  2. Meillä on töissä kirkasvalolamppu ja ne kerrat, mitä olen itse saanut tilaisuuden sen käyttämiseen, ovat olleet rohkaisevia. Lamppu on kovassa käytössä, joten muutkin lienevät sen vaikutuksesta intoutuneita. Itselläni on sarastustoiminnolla oleva kello, ja pidän siitäkin kovasti - mikä ihanampaa kuin havahtua ikäänkuin lämpöiseen auringonnousuun, vaikka todellisuus onkin jotain muuta.
    Olen vuositolkulla kärsinyt pimeistä vuodenajoista ja viime talvi olikin kuin myrkkyä. Yritän käyttää luontaistuotteita voimanlähteitä, etten sortuisi pimeän ahdistamana niin usein Fazerin siniseen ;-)

    VastaaPoista
  3. Olisi kiva päästä kokeilemaan tuota lamppua! On tuttu mulle ainoastaan kuvastoista, ei siis kukaan tuttavapiiristäkään ole kertonut käyttävänsä.
    Mutta ei varmaan mitään huu-haata ole nuo positiiviset kokemukset. Ja jos sitä vaan voi omaa oloaan kohentaa jollain keinolla, niin miksi sitä ei yrittäisi.
    Se nyt ainakin on todistettu, että pimeällä vuodenajalla ja masennuksella on yhteys.
    Mun tähänastiset selviämisen keinot ovat olleet ulkoilu ja lisävitamiinit. Ja pelkästään se, että tekee jotain itseä piristävää - jotain, mistä minä nautin!
    Tsemppiä kaikille pimeyteen!

    VastaaPoista