torstai 10. marraskuuta 2011

KIIRE!!!!

Kamala kun on paljon hommia.
Ei oo kerennyt yhtään bloggailemaan tällä viikolla. Nyt vähän uusia kirjoituksia kävin tutkimassa, ja kommentoimassa osaa. Uusia someja en ole nyt ehtinyt enää etsimään, mutta onneksi noita muiden laittamia voi myöhemminkin palata tutkailemaan paremmalla ajalla.
Osa sovelluksista on kyllä ollut niin käteviä, että tulevat avuksi opiskeluihin ja muuhunkin elämään!
Nyt jos saisi vielä lisää valoa, energiaa ja valoisia tunteja vuorokauteen, niin sitten taas jaksaisi. No valoisaa lumista aikaa kohden tässä kaiketi jo mennään, kun aamulla mittarissa oli -5 astetta!!!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa jos/kun lunta alkaa tulee! Kai mä oon "hullu" muiden mielestä kun odotan sitä :D Minusta on vaan niin viehättävää kun meillä täällä on niin vaihtelevat vuodenajat.

    Positiivinen ajattelu antaa kummasti energiaa :) Se on uskomaton voima. Joka päivästä voi löytää jotain hyvää... Tsemppiä kiireisiin!

    VastaaPoista
  2. Tunnustaudun lumen odottajaksi minäkin. Suunnittelin juuri avuksi lumisadetanssia. Auttaisiko se?

    VastaaPoista
  3. Ei lunta vielä! Lumi tarkoittaa aina kaaosta ja jäätä kaupungissa. Inhottaa ajatellakin sitä, että aamuisin täytyy miettiä mitkä kengät uskaltaa laittaa jalkaan ettei vain kaatuisi. Pitäisi varmaan ostaa sellaiset "mummopiikit" kengänpohjiin ensi talveksi :D

    VastaaPoista