sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Habbo hotel

Yksi some-pelisivusto, josta kuulin aikoinaan lasten kautta oli http://www.habbo.com/, siis habbo hotel, jossa periaatteessa yläasteikäiset pelaavat, tosin käytännössä siellä varmaankin on enemmän alakoululaisia.
Tämä oli meidän nuorilla pinnalla ehkä viitisen vuotta sitten ja tänään kävin katsomassa sivustoa, jolloin paikalla oli yli 5000 pelaajaa, joten aika suosittu sivusto vieläkin.
Varmaankin moni some-sovellus on suosittu tietyssä iässä, ja sitten sieltä kasvetaan ulos ja siirrytään seuraavaan. Nuorilla varsinkin varmaan menee omien ryhmien perässä nuo missä sivustoilla liikkuvat ja mitä seuraavat, ja tietysti harrastuksien mukaan.
Aikuiset ehkä enemmän jumahtavat muutamaan tuttuun sovellukseen, joita sitten seuraavat enemmän tai vähemmän ahkerasti.

4 kommenttia:

  1. Habbo on esimerkki virtuaalimaailmasta ja varmasti kaikille alakoululaisillekin tuttu. Tästä on helppo lähteä sitten muihin virtuaalimaailmoihin seikkailemaan tai pelaamaan.

    VastaaPoista
  2. Jäi lukeminen heti fonttiin. Eihän tälläistä voi edes lukea.. :<

    Nyt neiti/rouva menee heti etsimään paremman fontin! Voe käytettävyyden kauhistus. :D

    VastaaPoista
  3. Timppa on oikeassa. Isot kirjaimet eivät ole käytettävyyden kannalta hyvä asia. Suurimmalla osalla on hahmottamisvaikeuksia. Vaikka tämä fontti sinällään onkin hyvän näköinen. Mitenhän nämä näkyvät (on luettavissa) mobiililaitteella.

    VastaaPoista
  4. Vielä HABBO HOTELSISTA: Matti Mäntymäki on tehnyt väitöstutkimuksen Turun Kauppakorkeakouluun. Kaverit ja hauskuus houkuttavat ja koukuttavat nuoria Habbo Hotellissa. Lisätietoja http://bit.ly/lYS50C

    VastaaPoista